+31 6 33 93 00 54  Contact Lesrooster

Audities

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse AUDITIES! Heb jij altijd al in een  gezellig wedstrijdteam willen dansen, en door heel nederland willen gaan om prijzen te winnen?

Dan is dit jou kans!

Wat houden de audities in?

‘Audities’  dit klinkt eigenlijk best wel eng.. Maar dit valt reuze mee! Wat moet je doen?

Je krijgt op de auditie dag een stukje dans aangeleerd, daarna heb je even tijd om te oefenen. Vervolgens dans je in groepjes van 3 of 4 het aangeleerde stukje en…… That’s it! Easy toch?

JA ik wil meedoen! Wat nu?

Stuur een mailtje naar info@dansstudioswitch.nl of een whatsapp naar 0633930054 vermeld hierin dat je je wil inschrijven voor de audities. Vermeld ook even het volgende:

  • Je naam
  • Geboortedatum
  • Hoeveel teams wil je dansen (1of2)
  • Wil je solo en/of duo dansen

Als het tijdschema bekend is dan sturen we een reactie met de tijd dat je aanwezig moet zijn.

Wil je heel graag auditie doen maar ben je verhinderd op de auditie dag, stuur dan even een mailtje dan zoeken we samen naar een oplossing.

Hoe worden de teams ingedeeld?

Er bestaan verschillende leeftijdscategorieën, binnen deze categorieën gaan wij kijken wie er bij elkaar passen en wie in welk team het meeste kan leren.

Ook is er nog een verschil in teams, je hebt Teams vanaf 5 personen, Quad 3-4 personen, Duo 2 personen en natuurlijk Solo. Het is niet mogelijk om alleen als duo/solo of quad te dansen. Als je door de auditie heen komt wordt je ingedeeld in Team. Wil je graag in meer teams dansen dan kun je ervoor kiezen om Quad, duo en/of solo erbij te doen.

Hoeveel moet ik trainen als ik door kom bij de audities?

Als je kiest voor 1 team train je 2x per week 1,5uur.

Kies je voor 2 teams train je nog 1uur extra in de week.

Duo en/of solo is nog 30min extra en dit kun je in overleg met de trainer zelf inplannen.

Ik heb nog meer vragen, wat nu?

Vragen kun je nooit teveel stellen, we zijn te bereiken via mail (info@dansstudioswitch.nl), telefoon of whatsapp (0633930054).

Deze maand is de BRING A FRIEND ACTIE TERUG!

Lees meer

Ben je op zoek naar een leuke dansschool? Voor jong en oud geven wij diverse lessen in allerlei dansstijlen zoals hiphop, breakdance, ballet en workouts.