+31 6 33 93 00 54  Contact Lesrooster

Dansstijlen

Waarom Dansstudio Switch?

Dansstudio Switch beschikt over gekwalificeerde topdocenten die zowel op dans- als op sportgebied heel wat in hun mars hebben! In alle reguliere lessen wordt ook veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding en coaching waardoor iedereen wordt gemotiveerd het beste uit zichzelf te halen. Of dit nu op dans- of op sportgebied is, de docenten van Dansstudio Switch zorgen de juiste sturen en begeleiding op maat.

Daarnaast hanteren wij een maandcontract, je hebt dus de mogelijkheid om elke maand je abonnement aan te passen of op te zeggen.

Nog twijfel?

Kom dan gerust eens langs bij ons om te kijken en onze lessen uit te proberen. Je mag zelfs in elke les één gratis proeflessen doen, zonder verplichtingen, dus aarzel niet! Klik op het lesrooster, kies je locatie en kom langs bij Dansstudio Switch! De Dansstudio waarbij kwaliteit en persoonlijke coaching voorop staat!

Hieronder vind je een overzicht van onze dansstijlen:

Deze maand is de BRING A FRIEND ACTIE TERUG!

Lees meer

Ben je op zoek naar een leuke dansschool? Voor jong en oud geven wij diverse lessen in allerlei dansstijlen zoals hiphop, breakdance, ballet en workouts.