+31 6 33 93 00 54  Contact Lesrooster

Over ons

Hey, mijn naam is Janne. Ik ben sinds 2016 de eigenaresse van dansstudio Switch.

Graag vertel ik jullie meer over mij en mijn passie voor dansen, hoe Switch is ontstaan en wat ik graag wil overbrengen op iedereen die van dansen houdt. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Janne Lebens en ik ben geboren op 31-05-1992. Al van kleins af aan ben ik gek op dansen. Zo ben ik dus ook al vroeg begonnen met het nemen van danslessen (volgens mij was ik een jaar of 6 🤷🏽‍♀️). Ik genoot niet alleen van de wekelijkse danslessen die ik had, maar ook van alle optredens die ik mee mocht doen in het demoteam waar ik in danste. Samen met mijn beste vriendinnetje maakte ik toen al choreo’s die we trots lieten zien aan familie en vrienden. Toen ik ouder werd ruilde ik optredens in voor wedstrijden, en hier groeide mijn passie nog meer. Vanaf de allereerste keer dat ik op een wedstrijd binnen liep genoot ik volop van de sfeer, de muziek en vooral ook van het feit dat iedereen respect had voor elkaar en zo veel mogelijk van elkaar wilde leren. Op de vloer tegenstanders die keihard strijden voor finale plaatsen, maar naast de vloer elkaar aanmoedigen en ook troosten. Dat was voor mij waarom dansen een nog groter plekje in mijn hart veroverde. 

Op mijn 16e begon ik aan het CIOS in Sittard. Hier pas ontdekte ik het lesgeven. Iets waarvan ik altijd dacht dat ik het niet leuk zou vinden, groeide uit tot dat wat ik het liefste doe! Had ik ooit gedacht dat ik mijn eigen dansschool zou hebben? Nooit!! Maar wat ben ik blij dat deze kans in mijn leven is gekomen. Het delen van mijn kennis en passie met iedereen die van dansen houdt, beter kan het toch niet? Ik kan absoluut met trots zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt!

Switch

In de jaren dat Switch nog een vereniging was en onder een andere eigenaar viel danste ik als het even kon iedere dag! Switch was voor mij altijd mijn tweede thuis. Een plek waar ik mezelf kon zijn, en met vrienden en vriendinnen samen mijn passie kon delen. Maar natuurlijk ook de plek waar ik me als danser kon ontwikkelen en het beste uit mezelf probeerde te halen in elke training, wedstrijd of optreden.

Dit is dan ook waar Switch nu voor staat. Het bieden van een tweede thuis voor iedereen die houd van dansen. Een plek waar iedereen welkom is en iedereen zich thuis voelt. Want dansen is leuk, maar nog 10x leuker als je samen bent met een  groep waar jij je fijn in voelt!

Plezier staat voorop en is het belangrijkste tijdens de lessen. Jezelf ontwikkelen als persoon en als dansers in een gezellige sfeer. 

Maar ook is Switch een plek voor ambities en werken naar resultaten op wedstrijden en optredens. Want wat geeft er nu een grotere kick dan keihard trainen voor die eerste plaats! 

Samen met alle lesgevers streven we er dus ook naar om gezellige maar vooral ook leerzame lessen te creëren voor alle doelgroepen. Kids vanaf 3 jaar, volwassenen, special heroes en alles wat daartussen zit zijn van harte welkom op onze dansschool en hopen we een plekje te mogen geven binnen ons ‘tweede thuis’. Want iedereen die genoten heeft van een les, telt voor ons als overwinning. 

Om iedereen de kans te geven om te kunnen dansen werken wij niet alleen samen met stichting leergeld, jeugd sport/cultuur fonds maar ook met projecten van bijvoorbeeld special heroes en maastricht sport. 

Wil jij meer weten over de andere lesgevers binnen Switch? Klik dan hier beneden op een van de foto’s.

Deze maand is de BRING A FRIEND ACTIE TERUG!

Lees meer

Ben je op zoek naar een leuke dansschool? Voor jong en oud geven wij diverse lessen in allerlei dansstijlen zoals hiphop, breakdance, ballet en workouts.